Live Help
Live Chat Support Software
LX500e Colour Label Printer
LX500e Logo

LX500e koristi najnoviju inkjet tehnologiju u visokoj rezoluciji za štampanje kvalitetnih etiketa u boji direktno u kancelariji ili proizvodnom pogonu.

Close × Productpage Brošura Specifikacije Applications Registracija
LX500e Product Movie

Vidi LX500e u akciji!

Uštedite vreme i novac štampajući etikete u bojama!

Ključne karakteristike LX500e:

Šta je u kutiji

LX500e Color štampač u boji uključuje jedan dye-based color kertridž, NiceLabel Primera Edition / bartender UltraLite dizajn softver, drajveri za Windows® 7/10+ i Mac® OS X 10.9 ili noviji, starter rolna 4 "x 3" High-Gloss inkjet etikete, USB 2.0 kabel i uputstvo.

Vaše etikete mogu uključivati fotografije u boji, ilustracije, grafike, tekst i bar kodove. Štampa ih, kada i gde je potrebno - u količinama koje su vam zaista potrebne! Najbolje od svega, ovisno o količini koja se štampa, cena po etiketi će biti znatno manja od etiketa odštampanih na flekso štampi ili offset-u.

Color Label Printer products

Štampač je odmah spreman za rad

Od ukjučivanja do početne operacije u punom pogonu, LX500e je jednostavan za korišćenje. Osim toga, sve što je potrebno za početak štampanja etiketa je u kutiji. Svaki LX500e isporučuje se s Nicelabel Primera Edition / BarTender® UltraLite softvera, uzorak rolne visokog sjaja, kertridža sa mastilom i USB kabel. Spremni za štampu etiketa u boji za nekoliko minuta nakon uzimanja štampača iz kutije.

LX500ec model sadrži ugrađeni rezač

Ugrađeni rezač vam omogućava rezanje na meru, zadate i kontinuirane etikete i nudi nekoliko opcija rezanja. Možete birati nekoliko načina rezanja:LX500ec Personalised label printing at POS


Colour Label Printer LX910e

Trebate napraviti veće etikete?

The LX910e štampač u boji nudi sve iste karakteristike našeg LX500e ali štampa veće etikete do maksimalne širine od 20.9cm (8,25 ").