Close × Productpage Brošura Specifikacije PressManualWhite PaperGet a sample!

RX900e RFID štampač etiketa u boji Not available anymore!

RX900e RFID Label Printer

Prvi svetski štampač etiketa RFID u boji "na vaš zahtev"

RX900e štampa koristeći najnoviju visoku rezoluciju inkjet tehnologije za nalepnice, sa brzinom do 114mm u sekundi i širinom od 25,4 mm do 216mm

Ugradjeni UHF Reader/Encoder-modul, dostavljen od RFID-tržišnog lidera Intermec®, podržava ISO 18000-6B, ISO 18000-6B i EPC Global Class 1 Gen.2. Podesiva pozicija antene i promenljivo podešavanje parametra omogućavaju proizvodnju preciznog RFID-signala , vodeći računa o tome da se po kodiranju samo jedna etiketa štampa.

Stoga je ovaj štampač idealan za proizvodnju RFID-nalepnica u punom koloru, za oznake kod skladištenja,oznake za odeću, praćenje proizvoda na isporuci i mnogo više.

Brzo i pouzdano štampanje "na Vaš zahtev"

RX900e je pravi štampač, za vaše zahteve, što znači da štampa, kodira i proverava i oslobađa jednu etiketu za drugom. Vi sami odlučujete u skladu sa vašim potrebama koliki broj etiketa RFID u boji ćete štampati.

RFID label samples

Oblasti u kojima se koristi RFID-tehnologija u kombinaciji
sa visokom rezolucijom štampe u boji su: trake podataka,
dokazne kese, maraton "portikle", narukvice, ambalaža za lekove.

Karakteristike :

Integrisani UHF-Reader/Encoder iz Intermec-a ® - za pouzdano čitanje i pisanje RFID-zapisa.
4800dpi rezolucija – garantuje štampu etiketa sa profesionalnim foto-kvalitetom i izuzetno oštrim tekstom, grafika u punom koloru i linearnih i 2D barkodova u visokoj rezoluciji.
Visoka brzina štampe - do 114 mm po sekundi.
Odvojeni ketridži za CMYK – menja se samo ona boja koja je potrošena.
Podesiva pozicija antene i promenljivost jačine signala – omogućava čitanje radio signala i kodiranje na samo jednoj etiketi bez preklapanja.
Dostupnost većine podloga - uklučujući vodootporan papir, poliester i polipropilen .
Robusno metalno kućište – omogućava upotrebu i u industrijskoj proizvodnj.i
Kompatibilan sa Windows XP/Vista/7 ili Mac OS X v10.6 – omogućava lako prilagođavanje industrijskim standardima i pruža softverska rešenja od trećih lica.